Liljedal 7

Liljedal 7

Her skal vi bygge og her skal vi bo...

I Liljedal 7 i Haugesund har vi fått oss tomt, og skal bygge hus. "Vi" er en familie på 5; Pappa, mamma, storebror, lillebror og nykomling lillesøster. Da en del av vår flotte familie bor andre steder i landet, vil vi opprette en blogg som forhåpentligvis vil vise progresjon nå i byggeperioden...

Stadig små endringer

TomtPosted by Lene Markhus 20 Oct, 2009 20:17:01

Det er utolig kjekt å følge prosessen akkurat nå, da relativt små endringer viser godt igjen. I dag har A-stolene blitt plassert på garasjen, og man kan se konturene av hvordan taket vil bli på huset. Snakket med en god kollega i Drammen i dag, som også er i samme situasjon når det gjelder bygging. Alltid greit å ha noen å dele litt erfaringer med underveis. Så får vi se hvem som kommer i hus først..?

Så langt i selve byggeprosessen av huset har alt gått bra, og vi er svært fornøyd med byggefirmaet Odd Hansen. Kanskje jeg må stikke innom og hilse på de flinke arbeiderne våre i lunsjen i morgen - gjerne med litt sjokolade...

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lene Markhus 14 Dec, 2009 16:24:19

Takk for det! Selv om det går litt sakte akkurat nå, har det egentlig skjedd en del siste tiden. Du må oppdatere meg på hvordan det går hos dere som snart er inne.. Vi snakkes!

Klem! :)

Posted by Cathrine 21 Oct, 2009 14:27:23

Hei Lene,

Huset ser kjempefint og koselig ut! Lurt med mange soverom ja:-) Det er moro å se når rommene har blitt delt av (selv om det ser mye mindre ut uten møbler).

Hilsen husbyggende kollega i Drammen:-)