Liljedal 7

Liljedal 7

Her skal vi bygge og her skal vi bo...

I Liljedal 7 i Haugesund har vi fått oss tomt, og skal bygge hus. "Vi" er en familie på 5; Pappa, mamma, storebror, lillebror og nykomling lillesøster. Da en del av vår flotte familie bor andre steder i landet, vil vi opprette en blogg som forhåpentligvis vil vise progresjon nå i byggeperioden...

Hekk

HagePosted by Lene Markhus 28 May, 2011 21:51:14

I valget av hekk, tror jeg vi har vært innom de fleste hekktyper, før vi endelig landet på Svartsurbær. Det er veldig mange flotte hekker, og i utgangspunktet ville vi ha noe som var vintergrønt. Men da tomten vår grenser til en lekeplass, så vi det som en fordel å ha en hekk uten giftige bær. Den er veldig fin når den får vokst seg stor, får flotte hvite blomster om våren, og tilsvarende kjempesunne bær om høsten - i tillegg til en nydelig rød farge på bladene. Minuset med hekken er selvsagt at den blir litt naken om vinteren, men det får så være. Nå er den kommet i jorden, og vi har valgt å legge duk og bark i bunn.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.