Liljedal 7

Liljedal 7

Her skal vi bygge og her skal vi bo...

I Liljedal 7 i Haugesund har vi fått oss tomt, og skal bygge hus. "Vi" er en familie på 5; Pappa, mamma, storebror, lillebror og nykomling lillesøster. Da en del av vår flotte familie bor andre steder i landet, vil vi opprette en blogg som forhåpentligvis vil vise progresjon nå i byggeperioden...

Grantoppen

NærområdetPosted by Lene Markhus 10 Apr, 2011 20:57:47

I dag kan vi på Haugalandet endelig si at vi har hatt den første vårdagen. Fuglene kvitret, folk rømte husene, og ungene var etterhvert uten både jakke og lue. Dette måtte selvsagt nytes, og ungene og jeg fant ut at vi skulle en tur til Grantoppen. Grantoppen er et lekeområde barnehagen har ordnet til ute i naturen. Da mammaen ikke hadde vært der før, ble det mellomste bukken som stolt skulle vise vei.

For en fantastisk plass de har ordnet til. Her var det både lavo og boltreplass. Forstår godt at dette er et yndet turmål for fantastiske Rufus. Det var utrolig godt å komme seg ut litt - og minstejenta så ut til å kose seg i meisen.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.