Liljedal 7

Liljedal 7

Her skal vi bygge og her skal vi bo...

I Liljedal 7 i Haugesund har vi fått oss tomt, og skal bygge hus. "Vi" er en familie på 5; Pappa, mamma, storebror, lillebror og nykomling lillesøster. Da en del av vår flotte familie bor andre steder i landet, vil vi opprette en blogg som forhåpentligvis vil vise progresjon nå i byggeperioden...

Fantastiske Rufus

NærområdetPosted by Lene Markhus 27 Feb, 2011 22:58:52

I sommer valgte vi å bytte barnehage for lillebror, til tross for at det bare var ett år igjen til han skal begynne på skolen. Vi var veldig i tvil, siden han byttet barnehage året før da vi flyttet fra Bergen, samtidig som vi var veldig fornøyd med personalgruppen i den forrige barnehagen. Da det der var få unger som lillebror skulle begynne på skolen med, tippet vektskålen i retning av å prøve en ny barnehage. Og det har vi ikke angret på.

Lillebror har virkelig blomstret etter barnehagebyttet, og han har nå flere gode kamerater like i nærområdet. Disse skal han også begynne på skolen med, og vi som foreldre har stiftet flere bekjentskaper gjennom avdelingen og lillebror. De ansatte på avdelingen til lillebror er egentlig ganske forskjellige, men de er fantastiske alle sammen, og de utfyller hverandre. De er kjempeflinke å gå på tur i nærområdet, finne på ting sammen med ungene og de er også svært kreative, som dere kan se på bildet under. Den flotte julekrybba var ungene med å stelle i stand til jul. Jeg er virkelig imponert! Denne gang gjorde vi heldigvis et riktig valg, og nå krysser vi fingrene for at lillesøster blir Rufus-jente. Det er rett og slett en fantastisk barnehage som kan anbefales på det varmeste!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.