Liljedal 7

Liljedal 7

Her skal vi bygge og her skal vi bo...

I Liljedal 7 i Haugesund har vi fått oss tomt, og skal bygge hus. "Vi" er en familie på 5; Pappa, mamma, storebror, lillebror og nykomling lillesøster. Da en del av vår flotte familie bor andre steder i landet, vil vi opprette en blogg som forhåpentligvis vil vise progresjon nå i byggeperioden...

Et bed tar form

HagePosted by Lene Markhus 14 Oct, 2010 17:47:17

Undertegnede har virkelig gått grundig til verks når det gjelder luking, så jeg har luket hvert enkelt ugress opp med hånd og en liten spade. Min mann og mine foreldre mente imidlertid at jeg da ville luke inn i neste år, så de dro og kjøpte en grafse, og plutselig var vi ferdige. Jeg må nok medgi at de hadde rett, og at jeg var altfor pirkete.

Nå er iallefall de fleste av plantene som skal plantes i år på plass, så får vi heller se om vi ønsker å supplere med noe til neste år. Det har blitt riktig bra, og vi er veldig fornøyde. Det ble veldig rent og greit med bark - selv om vi feilberegnet mengden noe i starten. Så får vi håpe at vi får på plass kantsten og asfalt i tunet til neste år.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.