Liljedal 7

Liljedal 7

Her skal vi bygge og her skal vi bo...

I Liljedal 7 i Haugesund har vi fått oss tomt, og skal bygge hus. "Vi" er en familie på 5; Pappa, mamma, storebror, lillebror og nykomling lillesøster. Da en del av vår flotte familie bor andre steder i landet, vil vi opprette en blogg som forhåpentligvis vil vise progresjon nå i byggeperioden...

Det er ikke prydplanter alt som vokser...

HagePosted by Lene Markhus 26 Jun, 2010 23:32:28

Som nevnt tidligere er huset nå ferdig malt. Vi valgte oljedekkbeis fra Jotun; farge eggehvit. Vi ble veldig fornøyd med resultatet, og synes det står godt til det røde taket på huset vårt.

Parallelt med at huset ble malt, har vi også påbegynt hagen. Plenen er sådd, og det har faktisk blitt grønt. Det har også blitt plantet en del planter i bedene våre ved inngangspartiet. Dessverre trives også ugresset bra hos oss, så vi har litt av en luke-jobb foran oss før vi kan legge duk og bark rundt plantene våre. Men det går iallefall an å se konturene av hvordan villnisset vil bli.

Da vi har lite peiling på hage og hvilke planter som kan trives hos oss i forhold til lys, vind og jordsmonn, har vi hatt en hyggelig dame fra plantesenteret på befaring. Hun har tegnet forslag til hage, og hvilke planter vi bør satse på. Dette har vi forsøkt å følge, og når bedene er ferdige skal jeg legge ut litt mer info om dette.

I dag har jeg spadd ned 6 bunndekkende rosebusker, og for å få ned èn av buskene måtte jeg fjerne de to steinene som ligger plassert like ved kanten på bedet. Litt tungt var det, men det gikk til slutt. "Vil det ikke så skal det" er det visst noe som heter...

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.