Liljedal 7

Liljedal 7

Her skal vi bygge og her skal vi bo...

I Liljedal 7 i Haugesund har vi fått oss tomt, og skal bygge hus. "Vi" er en familie på 5; Pappa, mamma, storebror, lillebror og nykomling lillesøster. Da en del av vår flotte familie bor andre steder i landet, vil vi opprette en blogg som forhåpentligvis vil vise progresjon nå i byggeperioden...

Benkeplateproblemet

KjøkkenPosted by Lene Markhus 07 Mar, 2010 22:05:38

Da har vi bestilt benkeplater for tredje gang, og håper vi lykkes denne gang slik at kjøkkenet kan bli ferdig. Først prøvde vi oss uten å spesialbestille benkeplater, men fant ut at å skjøte 2 plasser ikke ble særlig vakkert. Deretter fant vi en fin lys laminatplate hos KGB som vi ville spesialbestille; da de kunne levere disse på bare 2 uker. Hos KGB var de både imøtekommende og hyggelige, men da undertegnede ikke klarte å sjekke tegningen ordentlig viste det seg at platene var speilvendt da de ankom huset. Nå blir det samme platene, men 28mm istedetfor 38mm. Disse hadde de heldigvis på lager, slik at vi kan få dem på en-dags varsel. Det er materielle ting, men likevel utrolig irriterende! Det er en del som gjenstår på kjøkkenet, men vi har ihvertfall begynt. Kjøkkenet er fra IKEA, type "Lidingø".

Vi har bygget inn et kjølehjørne fra NorCool, og vi har kjøpt dobbel stekeovn og micro fra Ikea. I kjøkkenbenken ved siden av kjølehjørnet har vi plassert en innebygget fryseboks. Det har jammen vært gull verdt å ha mine foreldre på besøk for å få disse tingene på plass. Vi har også fått svært god hjelp av flinke håndverkere fra Trelasten. Vi gleder oss allerede til å ta kjøkkenet i bruk.

  • Comments(6)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Lene Markhus 14 Oct, 2010 19:06:02

Takke så masse for d, Camilla. Vi er veldig fornøyd. smiley

Posted by Camilla 14 Oct, 2010 17:56:20

Nydligt kjøken dåke har Lene :)

Posted by Lene Markhus 20 Jun, 2010 23:11:28

Hei Vera. Beklager så mye at det har tatt tid å svare deg. Jeg har nå lagt ut nye bilder av kjøkkenet vårt, og har også skrevet litt om hvordan vi gjorde det med kjølehjørnet. Dersom du trenger mer info eller flere bilder kan jeg gjerne sende deg dette i en mail. Gi meg i så fall en lyd på leli@live.no. Masse lykke til med nytt kjøkken! Ha en riktig fin kveld. Mvh Lene.

Posted by Vera 12 Jun, 2010 23:20:28

Hei
Driver selv og tegner et Lidingøkjøkken. Men lurer på hvodran man går fram for å få til et kjølehjørne fra NorCool i et Ikea kjøkken? Finner ingenting i Ikea sitt tegneprogram. Må man kontakte Ikea? Hva kostet det?

Posted by Lene Markhus 28 Mar, 2010 21:56:24

Hei Charlotte. Ja det er kjedelig når sånt skjer, og kjøkkenet er liksom et av de rommene en er avhengig av. Skjønner det må ha vært en utfordring å ha vært uten vask ol i 4 måneder. Nå er vi ihvertfall kommet inn i huset, og det er helt fantastisk! Vi storkoser oss alle mann.

Posted by Charlotte 28 Mar, 2010 00:05:18

hei Lene. Da vi skiftet ut kjøkkenet forrige plassen vi bodde, hadde vi alt fra Ikea. Benkeplaten var feil hele tiden. Vi var 4 måneder uten den, og kunne heller ikke bruke vasken da. vasket opp i balje. Alt går, men kjedelige greier. Lykke te videre:)