Liljedal 7

Liljedal 7

Her skal vi bygge og her skal vi bo...

I Liljedal 7 i Haugesund har vi fått oss tomt, og skal bygge hus. "Vi" er en familie på 5; Pappa, mamma, storebror, lillebror og nykomling lillesøster. Da en del av vår flotte familie bor andre steder i landet, vil vi opprette en blogg som forhåpentligvis vil vise progresjon nå i byggeperioden...

Orden i kaos?

Huset vårtPosted by Lene Markhus 16 Jan, 2010 14:50:07

Hvordan noen klarer å holde orden på trekkerørene under er meg en gåte, men vi satser på at noen klarer å holde oversikten. Jeg hadde aldri visst hvilket rør som tilhørte hva, så jeg er mektig imponert over de som arbeider med dette.

Artig å gå rundt å se hvordan ting blir i forhold til det vi har planlagt. Jeg har dessverre funnet ut at på det ene soverommet har vi bommet med plassering av stikkontakt og tv/data-punkt. Dette er nå plassert på veggen bak hvor vi har tenkt å sette garderobeskap. Så mye for den planleggingen. Det er jammen lett å overse småting på en tegning som får større konsekvenser når møblementet skal på plass.. Utrolig kjedelig!

Vi kan også se kassene for spot-plassering, samt hvor WC blir plassert på badene. Forhåpentligvis begynner de å plate i neste uke, og da får vi kanskje enda bedre romfølelse enn det vi har nå? Godt og varmt er det også blitt innvendig nå når huset er ferdig isolert.

Flere bilder vil komme, men har tilkoblingsproblemer i dag... smileysmiley

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.