Liljedal 7

Liljedal 7

Her skal vi bygge og her skal vi bo...

I Liljedal 7 i Haugesund har vi fått oss tomt, og skal bygge hus. "Vi" er en familie på 5; Pappa, mamma, storebror, lillebror og nykomling lillesøster. Da en del av vår flotte familie bor andre steder i landet, vil vi opprette en blogg som forhåpentligvis vil vise progresjon nå i byggeperioden...

Utvendig

Huset vårtPosted by Lene Markhus 05 Dec, 2009 14:11:39

På fredag var jeg sikker på at det ikke hadde vært folk og arbeidet på huset vårt - helt til jeg gikk på "baksiden" og kikket på inngangspartiet. Der hadde flittige folk fra Odd Hansen lagt store deler av takpannene på plass.

Taket var vel det som tok lengst betenkningstid hos oss i forhold til fasaden, da vi kanskje ikke var helt enige. Til slutt skar husbonden gjennom og bestemte at vi skulle ha Monier H-pannen - antikk farge. Husfruen må vel sies å ha vært meget skeptisk, men må nå ydmykt innrømme at det tar seg veldig fint ut. Vi har også valgt å benytte endestein i stedet for vannbord, da vi tror det kan svare seg på lang sikt her på Vestlandet. Så da blir ihvertfall huset gjenkjennelig blant alle naboene med svarte tak.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Sissel Lønnestad 18 Dec, 2009 10:50:05

Hei Martin!

Det var et veldig fint hus. Håper dere får det bra i det nye huset. Vi savner deg. Håper du snart kommer på besøk til 2B på Nattland skole.

Hilsen alle i 2B på Nattland skole