Liljedal 7

Liljedal 7

Her skal vi bygge og her skal vi bo...

I Liljedal 7 i Haugesund har vi fått oss tomt, og skal bygge hus. "Vi" er en familie på 5; Pappa, mamma, storebror, lillebror og nykomling lillesøster. Da en del av vår flotte familie bor andre steder i landet, vil vi opprette en blogg som forhåpentligvis vil vise progresjon nå i byggeperioden...

Gutta boys koser seg i nytt boblebad

BadPosted by Lene Markhus 27 Mar, 2010 22:36:35

På badene i huset har vi valgt å prøve baderomsplater i stedet for fliser på veggene. Vi ble veldig fornøyd med badet nede, men platene på hovedbadet svarte dessverre ikke til forventningene. Vi tenkte ikke over at skjøtene i platene ville bli svært synlige, da flisemønsteret er asymmetrisk, og enkelte skjøter falt utenom fugemønsteret. Det blir kanskje ikke så verst når all baderomsinnredningen er på plass, men det er foreløpig noe irriterende.

Etter å ha hatt badekaret stående i stua over lengre tid, var det godt å få det montert på badet. Guttene var også strålende fornøyd med endelig å få lov til å prøvebade. Det ble veldig vellykket, og guttene vil helst bade hver dag. Vi har funnet ut at vi skal moderere badingen til helgene, selv om ikke alle er helt enige i det.

Nå har vi også endelig fått speilskapet over vasken på hovedbadet, og slik ble det. Nå har vi så mye oppbevaringsplass på badet at vi ikke klarer å fylle skapene. Kanskje det er et luksusproblem, og jeg regner med at dette vil rette seg relativt kjapt.

  • Comments(0)//www.liljedal7.com/#post24