Liljedal 7

Liljedal 7

Her skal vi bygge og her skal vi bo...

I Liljedal 7 i Haugesund har vi fått oss tomt, og skal bygge hus. "Vi" er en familie på 5; Pappa, mamma, storebror, lillebror og nykomling lillesøster. Da en del av vår flotte familie bor andre steder i landet, vil vi opprette en blogg som forhåpentligvis vil vise progresjon nå i byggeperioden...

Benkeplateproblemet

KjøkkenPosted by Lene Markhus 07 Mar, 2010 22:05:38

Da har vi bestilt benkeplater for tredje gang, og håper vi lykkes denne gang slik at kjøkkenet kan bli ferdig. Først prøvde vi oss uten å spesialbestille benkeplater, men fant ut at å skjøte 2 plasser ikke ble særlig vakkert. Deretter fant vi en fin lys laminatplate hos KGB som vi ville spesialbestille; da de kunne levere disse på bare 2 uker. Hos KGB var de både imøtekommende og hyggelige, men da undertegnede ikke klarte å sjekke tegningen ordentlig viste det seg at platene var speilvendt da de ankom huset. Nå blir det samme platene, men 28mm istedetfor 38mm. Disse hadde de heldigvis på lager, slik at vi kan få dem på en-dags varsel. Det er materielle ting, men likevel utrolig irriterende! Det er en del som gjenstår på kjøkkenet, men vi har ihvertfall begynt. Kjøkkenet er fra IKEA, type "Lidingø".

Vi har bygget inn et kjølehjørne fra NorCool, og vi har kjøpt dobbel stekeovn og micro fra Ikea. I kjøkkenbenken ved siden av kjølehjørnet har vi plassert en innebygget fryseboks. Det har jammen vært gull verdt å ha mine foreldre på besøk for å få disse tingene på plass. Vi har også fått svært god hjelp av flinke håndverkere fra Trelasten. Vi gleder oss allerede til å ta kjøkkenet i bruk.

  • Comments(6)//www.liljedal7.com/#post23