Liljedal 7

Liljedal 7

Her skal vi bygge og her skal vi bo...

I Liljedal 7 i Haugesund har vi fått oss tomt, og skal bygge hus. "Vi" er en familie på 5; Pappa, mamma, storebror, lillebror og nykomling lillesøster. Da en del av vår flotte familie bor andre steder i landet, vil vi opprette en blogg som forhåpentligvis vil vise progresjon nå i byggeperioden...

Nesten ferdig isolert

Huset vårtPosted by Lene Markhus 09 Jan, 2010 22:33:56

Nå er vi kommet inn i 2010, og forhåpentligvis blir dette det året da vi kan flytte inn i huset vårt. Det har vært sensasjonelt kaldt den siste tiden, og i Liljedalen er ikke dette noe unntak. Gradestokken har krøpet ned til -18 grader på det kaldeste, og snøen har faktisk ligget siden før jul. Det sier seg nesten selv at det derfor har skjedd lite utvendig. Litt synd at ikke all taksteinen kom på plass innen snøen lavet ned, men vi håper det går greit da huset er tett. Innvendig er huset ferdig isolert, og nå begynner for fullt koordineringen mellom de ulike aktørene som skal inn for å gjøre en jobb. Godt vi har en flink byggeleder som kan ordne opp.

Utrolig kjekt å se huset ta form innvendig, selv om vi selvsagt vil få bedre inntrykk av romfordeling og lignende når platene er på plass. Litt utfordrende å få frem endringene som har skjedd den siste tiden på bildene, men det går stadig fremover. Huset er ferdig isolert, og badegulvet oppe ble støpt nå i kulden. (Derfor endte vi opp med hurtigtørkende betong.) Storebror har også sprengt noen grenser i dag, og har for første gang inspisert rommet sitt på loftet.

  • Comments(3)//www.liljedal7.com/#post17