Liljedal 7

Liljedal 7

Her skal vi bygge og her skal vi bo...

I Liljedal 7 i Haugesund har vi fått oss tomt, og skal bygge hus. "Vi" er en familie på 5; Pappa, mamma, storebror, lillebror og nykomling lillesøster. Da en del av vår flotte familie bor andre steder i landet, vil vi opprette en blogg som forhåpentligvis vil vise progresjon nå i byggeperioden...

Foreldresoverom

SoveromPosted by Lene Markhus 07 Mar, 2010 21:41:14

Vårt soverom begynner også å ta form, og i dag er garderobene ferdig skrudd sammen. Garderobene på alle soverommene våre er kjøpt på IKEA, og vi er veldig fornøyd me resultatet. Da skapene ble bestilt visste vi ikke at det var mønster på dørene, men det ble faktisk veldig bra da de ble satt opp.

Min mann og jeg har i de 10 årene vi har vært sammen alltid delt et lite garderobeskap på 150cm. Nå skal vi disponere 2m skap HVER. D blir jo helt fantastisk! Kanskje jeg må ut å kjøpe nye klær for å ha noe å fylle i...?

  • Comments(0)//www.liljedal7.com/#post22

Ungenes rom

SoveromPosted by Lene Markhus 07 Mar, 2010 21:21:55

Da vi har vært uten PC i en del uker, har det siste tiden blitt lite blogging. Men det har stadig skjedd ting i huset, og det nærmer seg innflytting. Ungenes rom begynner å bli klare, og de gleder seg stort.

Eldstemann var litt skuffet i starten etter at rommet var malt; han hadde nemlig sett for seg at hele rommet skulle være blått, og ble litt lei seg da han fant ut at foreldrene hadde bestemt at det skulle være blått på bare èn vegg. Så har vi også tatt en sjans på at UL stemmer, og at det kommer ut en jente om ikke altfor mange ukene. Hvis ikke, må kanskje det ene rommet males om...?

  • Comments(0)//www.liljedal7.com/#post21